hi, i'm based in johor bahru (pasir gudang, tmn molek, pontian)
for further details, pls drop an email/sms to:

kmk_nisaq@yahoo.com
012-733 9575

u can also drop ur queries at my chatbox ya darlings!~
have a nice glance n happy shopping darlings!
untuk quotation/katalog, sila drop email anda di chatbox, sy akan send ASAP. untuk feedback yg lebih cepat, remind sy dgn SMS. oke! thanx~

Tuesday, December 8, 2009

lagi2 coklat~

hehe..yang ni my beloved cousin yang punya..nak bagi kat boypren tuu..birthday semalam..finally jumpa juga mr.right ye cik fatin? hehehe..untuk dia..special price..rahsia..hehe..tapi price sebenar kalau mcm ni adalah RM12 ye.





sesiapa berminat, leh email..tapi kena igtlah, sy hanya buat hujung mgu shj, so kena bgtahu awal tau!

1 comment:

nor fasyareena said...

hhehheheh..tenkiu darling...mmg best n nice sgt coklat ni.my hubby bkn seorg yg suka choc tp biler bg choc ni dia trs suka n until now klu kuar dating msti nak gie beli choc..uhuhuuhu..so skang dah blh join club i lah yg sememangnyer suka mkn choc..huhuhuu..tenkiu so much mummy wafa...ehehhehe