hi, i'm based in johor bahru (pasir gudang, tmn molek, pontian)
for further details, pls drop an email/sms to:

kmk_nisaq@yahoo.com
012-733 9575

u can also drop ur queries at my chatbox ya darlings!~
have a nice glance n happy shopping darlings!
untuk quotation/katalog, sila drop email anda di chatbox, sy akan send ASAP. untuk feedback yg lebih cepat, remind sy dgn SMS. oke! thanx~

Tuesday, March 9, 2010

i'm back!

huhu...salam semua..lama betul dah tak update blog yg dah makin bersarang ni..hehehe..banyak order yg tak sempat di papar disini..antaranya:

1.order dari beloved cousin, fatin untuk sahabatnya yg bertunang di negeri 9 bulan 2 yg lepas..





2. order dari akmar a.k.a hamka - rakan kpd hubby..untuk tunangannya yg tersayang nun jauh di dalat sarawak..agak mencabar jugak perjalann coklat tu..naik flight turun flight, then kena naik bot ke pendalaman..huhu..but yet..alhamdulillah..coklat akhirnya sampai dlm keadaan asal walau pun mengambil masa kurang 1 mgu..jadi jgn ragu2 untuk menggunakan servis security handling yer..a bit expensive but yet..satisfactory!





3. order dari doktor nurhaliza..bukan siti nurhaliza lah..hehe..doktor yg bertugas di negeri 9 nak dedicate coklat ni tuk husband yg tersayang di hari lahirnya..






4. last but not least..yang ini dari farhana a.k.a nana dari UTM skudai..as mentioned, nana adalah seorg postgraduate student, dan ingin dedikasikan special gift set untuk buah hatinya barangkali..35pcs sbg hadiah pertunangan housematenya..







To all customers in this entry, many thanx for all your supports! semoga semua berpuas hati dengn coklatnya ye..jgn lupa jd return customer!

2 comments:

nana said...

salam,, cokolet untuk 12 pieces.
bpe harge nye??

adyx_nisaq said...

12pcs yg clearbox dah takde. so tinggal yg bookstyle. rm21. (including ribbon)